Lépjen fel hatásosan az elektroszmog ellen

Lépjen fel hatásosan az elektroszmog ellen

Egy neves munkacsoport alapító tagja és elnöke úttörőnek számít az elektroszmog elleni harcban.  Bizakodik az  káros anyag humán hatásainak felfedezésével és vizsgálataival kapcsolatban. Mi az elektroszmog? Munkatársunk segít Önnek annak mérésében.  Ügylet tűnik, ezt folyamatosan létezik elengedhetetlen játszani, hisz a csővezeték nélküli adattovábbítási rendszereket üzemeltető cégek nem nyugszanak: újabb és újabb technológiákat fejlesztenek ki, mindössze azért, hogy befejezésképpen mindössze sikerüljön tömegesen kivégezni azokat az előfizetőiket, akikből élnek. Az elektroszmog jelenlétét tudatosítania kell magában.

Az elektroszmog mérés szakember segítségével történik irodájában is. A nem ionizáló sugárzások erre nem képesek. Ezek a következők: – Álmatlanság, fejfájás, fáradtság, szívproblémák. részint az alapokmány mintájára „Magyarország elismeri és érvényesíti egytől egyig jogát az életerős környezethez”. Az elektroszmog mérés során felmérjük az otthonában található igazi veszélyforrásokat. Ám azon immár jócskán kevesebben gondolkodnak el, hogy körülvesszük magunkat ennyi elektromos eszközzel, akkor azok milyen hatással lesznek ránk. Ülő munkát végzőknél különösképpen releváns 45, bár legritkábban 90 percenként felállni, megmozgatni tagjainkat, talán tornázni egy kicsit. Tükrözi a fénytelen természeti feltételeket, végzetes hátterét újszerű környezetünknek. Az elektroszmog mérés nem luxus.

Az elektroszmog elleni védelem egyre divatosabb a modern világban. A legdrasztikusabb másság az ibolyántúli fénynél magasabb frekvenciájú, úgynevezett ionizáló sugárzások, illetőleg az alacsonyabb frekvenciájú, nem ionizáló sugárzások közepette van. Az elektroszmog elleni védelem ma már nem luxus. Az 5G cellás szisztéma – amelyik nem leváltja, mégis kiegészíti a 3G és 4G mobilhálózatokat – ezt a technológiát rangos ugrással áttöri: milliméteres hullámokban több tízszeres és/vagy százszoros sugárzást bocsát ki az emberre és környezetére, hogy ennek apropóján a éter forradalmi átalakítását elérje. Az elektroszmog elleni védelem irodájában is megodlható.

Forrás: https://iodetox.hu