Weboldal készítésben profi partner az AdNet Media

Mikor kiadták a legújabb könyvemet, a Sportsorsok – 21 interjú magyar sportolókkal-t, tisztában voltam vele, hogy szükségem lesz egy olyan weboldalra, ami tükrözi mindazt, ami fontos nekem, és amit közvetíteni szeretnék az írásaimon keresztül.

Az a fajta vizuális kommunikáció, amit az AdNet Media csapata használt tökéletes szimbiózisban él a
könyveim tartalmával. Végtelenül hálás vagyok Dénesnek, hogy kellő időt fordított arra, hogy megismerje a munkámat, így teljes képet kapva arról, mit tartanék fontosnak elmondani a weboldalon keresztül.

A weboldal készítése alatt mind tervezésben, mint kivitelezésben professzionális munkát végeztek, gördülékeny és gyors volt a munkafolyamat, és ami nem elhanyagolható, abszolút megfizethető
áron! Mikor elkészült a weboldalam, segítőkészen betanítottak arra, hogyan kezeljem a különböző felületeket, hogyan írjak új bejegyzéseket és hogyan kezeljem az oldalt.
Maximálisan meg vagyok elégedve, és csak ajánlani tudom őket mindenkinek, hiszen nem csak a weboldalam létrehozásában segítettek, hanem külön tanácsokkal elláttak, továbbá a Google hirdetési rendszerével az online marketingben is kiemelkedő munkát végeztek. Szívből ajánlom őket, mert nem csak a munkájukat végzik magas szinten, de emberségesek, kedvesek és türelmesek.

Köszönöm!